Så kom blikket

Pulled pork og torsdagspusheren

Opskrift på lækker pulled pork…
I onsdags havde vi sviger-olderne Åge og sandra og svigermor til onsdags mad.
Kl 5:30 om morgenen satte vi en 2,6 kilos nakkefilet (som dagen før blev marineret i barbecue, salt og peber) ind i en kold ovn og tændte op på 110 grader.
Der stod den og hyggede sig i
12 timer… De sidste 4 timer hældte vi noget af den udskilte væde over og smurte den med ekstra barbecue.. De sidste 30-40 minutter fik den 250 grader på grill så den rigtig ku karamellisere.

Så tager man en gaffel og river kødet fra hinanden – og vender i fadet hvor al smagen stadig ligger..

Hertil lavede vi coleslaw: (5 personer):
4 gulerødder rives på rivejern
Snittet hvidkål
Dressing:
1,5 spsk helmann Mayo (ægte)
2-3 spsk skyr
Tørret chili
1 skvæt eddike (vi brugte hvidvinseddike)
Citronsaft
Salt peber
Hældes over kål og rødder og røres godt rundt.

Lavede også hjemmebagte flute og lækre fritter:
Bagekartofler skæres til fritter og lægges i blød i en skål kold vand 20-30 minutter så noget af stivelsen siver ud.
Så koger man dem i mindre portioner i rapsolie – første gang ska de bare lige tage farve – og lige inden servering smides de ned igen – her ka allesammen (hvis der er plads) smides i samtidig.

Vi lavede også en lille tomatsalat , serverede syltede agurker og 2 slags Mayo – en med pesto i og en med chili



Skats tallerken



Dagen efter – torsdag- kom Nikolaj op og spiste rester – drengene puttede kødet med coleslaw og dressing i en burgerbolle jeg spiste det i en hjemmebagt bolle muuuums…

Nå, torsdags pusheren er fiskevognen der kommer ned i Stefansgade hver torsdag kl
17-18… For 140 kr. Fik jeg en stor makrel og 4 laksebøffer som vi spiste igår med kartofler og brunet sovs MUMS .. Makrellen er såååååø god og frisk!

Manja ska til halloween fest idag fra 17-20..og ska være heks hun vil vidst gerne farves grøn i hovedet…

Skat tog til Jylland 4:30 – ham og hans kammerat Bjarne skal over og sætte tapet op i en butik..

God weekend alle ..

Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom blikket