Hygge formiddag

Pigernes nye værelse

Trods lang tid endnu til det egentlig bliver virkelighed, er mor her da gået i gang med planlægning omkring indretning af pigernes nye værelse.

Det værelse de har nu er nok
Dobbelt så stort som det de får, til gengæld har det været svært at få
Rigtig hyggeligt.

På det nye værelse gælder det om at få udnyttet pladsen samt gjort det virkelig hyggeligt, personligt og tøset til vores 2 prinsessen, SÅ;
Her er planen:

– et lyst lilla væg til væg tæppe for at skabe varme.

-Hvid køjeseng.
I underkøjen påtænker jeg at der skal laves en form for gardin i en lækker lys farve med lidt motiv. Og på væggen “derinde” (i underkøjen) skal der hænge en stang hvor alle Elissas bamser kan hænge.

– I overkøjen hos Manja skal der være en hvid hylde med hendes yndlingsbog og “samle bamser” samt et af hendes “kunst-billeder” i en farvet ramme ved siden af.

– På den ene væg er der klædeskab og ved siden af skabet skal der være 3-4 hylder under hinanden hvorpå der skal stå perler, tegneting, syting og andre ting til kreativt brug.
Planen er at vi ska lave farverige bøtter og kasser dekoreret med flot mønstret papir/stof.

– på den anden væg skal der laves et langt skrivebord i lyst træ der hænger på væggen for ikke at lukke rummet af. På væggen hvor bordet skal være skal der males en farve der passer til tæppet – tænker en meget lys grøn for at skabe en rolig stemning. Over bordet skal være en hylde hvor der skal stå bøtter med tuscher. Bøtterne laver vi af tomme konserves dåser og de kommer til at pynte rigtig meget. Derudover en opslagstavle (se længere nede)

– sidst men ikke mindst skal der på væggen hænge en tallerkenhylde. Jeg vil købe en brugt og male den lilla. På
Den skal bøgerne stå fremme.

Er allerede så småt omgang med det kreative – altså, har bestilt dét jeg skal være kreativ med. Runde og firkantede pap bøtter/æsker til hylderne. Fandt dem på Pandurohobby.dk til henholdsvis 40 kr for de firkantede (3 styk) og 60 kr for de runde. Skal i Stof2000 og købe stofrester så de kan blive virkelig personlige.
Derudover har jeg bestilt en magnettavle som jeg vil beklæde med Hvidt stof så vi kan hænge børnenes kreativiteter op over deres skrivebord uden at der skal gang i tape, elefantsnot eller en masse rammer.

Glæder mig meget til at lave et rigtig dejligt værelse til dem! Det blir SÅ dejligt!

Har snart påskeferie så går vi igang med at lave tingene så de er klar til når vi flytter.

20140308-205509.jpg

20140308-205519.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge formiddag