Kærlighed!

Dejlig mand-kone tur

Tirsdag kl 11 afleverede vi prinsesserne hos farmor som skulle have dem en enkelt overnatning. Inden vi går efter en milliard kys og kram til pigerne, spørger hun om ikke de bare skal blive til vi alligevel skal derud til påskefrokost torsdag, og jo tak. FRIHED til mor og far!

Vi stikker næsen mod Næstved til Hotel Kirstine som er en meget charmerende gammel bygning.

Vi er i Næstved kl 14 efter små pitstops rundt omkring.

VI tjekker og går op på værelset hvor der er gratis minibar i form af 2 øl, 2 sodavand, kildevand og så 1 hel flaske hvidvin kaffe og te.

Vi tager øllen og går ned til en lille slags havn eller hva det var. Der nød vi øllen og så på dem der gik og ordnede deres både.

Så gik vi ind mod bymidten og hold op der var hyggeligt! En masse butikker og madsteder. Her gik vi rundt 2 timers tid inden vi gik tilbage til hotellet for at klæde lidt om.

Så indtog vi deres restaurant.
Vi bestilte 2 store fadøl og indkom der en appetizer og brød.
Jeg spiser ikke rejer, men fint så det ud – og så fik Kenney bare ekstra rejer.

Skat fik oksemørbrad til hovedret og jeg fik svinemørbrad. Begge med lækker garniture og kartofler.

Til dessert fik skat en ostetallerken med hjemmelavet knækbrød og jeg fik selvfølgelig blødende chokoladekage med syltede bær og vaniljeis.

20140417-072217.jpg

20140417-072238.jpg

Så gik vi en lille tur rundt i byen, blandede slik i en lille slikbiks og retur på værelset og se Netflix og slappe af. Vi havde computeren med.

DOG var det gået forbi vores næse at der var håndværkere til kl 22 som lavede badeværelse lige ved siden af vores – ikke fedt! Og kenney gik ned og talte med de ansatte og der ryger også en mail afsted Idag. For da vi tjekkede ud og fortalte om vores oplevelse henviste hun bare til den lille gule seddel på disken.

Nå, kl 11- efter lækker lækker morgenmad – sagde vi farvel og kørte en tur i Næstved Storcenter hvor vi tullede rundt en times tid Inden vi satte kurs mod KBH igen.
Næstved var en rigtig dejlig rolig by!

20140417-072311.jpg

Lige inden vi kører af mod KBH kommer skiltet “Malmø” og skat siger “skal vi tage til Sverige” jeg siger ja men troede det var for sjovt og BUM – Sverige here we come.

Vi var i Malmø City kl 14 efter at have været faret LIDT vild eftersom gps’en ikke samarbejdede men hov pludselig var vi ved noget vi kendte- smed bilen og købte parkering til 4 timer og indtog så deres mindst lige så trafikerede strøg som vi kender det fra KBH.
Vi kiggede butikker, drak lidt øl, spiste burger, og nød deres lille madfestival.

20140417-073043.jpg

Fantastisk dag!
Vi var hjemme kl 19:30 og ville egentlig på taxa og drikke øl men vi ramte sofaen og var rigtig rigtig trætte!

Fantastiske 2 dage! Som “ikke forældre”! Det har været rart at mærke sig selv uden børn men blir skønt at få dem hjem igen.

God påske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed!