Opskrift med rester; kylling/kartoffelpizza
Nina
Mandagens aftensmad.
Dej:
20 gram gær
1,5 dl lunken vand og lidt salt
Rugmel og fuldkornshvede til dejen er samlet
Fyld:
-Tomatsovs lavet på 4 slatne tomater – kogt sammen og smurt ud på bunden
-Kylling (rester fra igår)
2 kogte kartofler skåret i skiver
Lidt cherrytomater i både
Frisk basilikum
Peber og lidt havsalt
Dryssede gedeost udover ved servering og som tilbehør: gulerodsstave og de sidste tomater samt stegte kartofler i tern med hvidløg og gid olivenolie.
Gav den først 20 minutter i ovnen 3 timer før vi skulle spise og så 10 minutter på fuld skrue lige inden servering for en sprød bund. Mums
Servering med grønt og stegte kartofler
Smagte virkelig godt!
Hvad kan du lide på din pizza?
Ingen kommentarer endnu