Opskrift; svinemørbrad med Parma og søde kartoffelfritter med chili
Ville lave lidt lækker onsdags aftensmad efter en meget sund dag hvad angår mad- det skulle rundes af med noget lækker og stadig sund mad!
Ingredienser
Svinemørbrad
Frisk spinat
Hvidløg
Parmaskinke
Peber
1 stor sød kartoffel
Chiliflager
Grønt efter smag
Tomatpuré rørt op med chili, hvidløg, peber, ingefær- (dressing)
Kødet
Skær en bøf af ønsket størrelse og steg den på hver side et par minutter.
Læg 2 skiver parmaskinke og placer den forstegte bøf herop.
drys hakkede frisk spinat over sammen med lidt presset hvidløg og fold sammen.
Steg 5 minutters tid på hver side.
Kartoflerne:
Skræl den søde kartoffel og dryp lidt olivenolie over. Drys chiliflager og peber over. 20 minutter ved 230 grader. – de må gerne blive lidt sorte i kanten.
Jeg serverede tomatpuré-dressing, små tomater, lidt vandmelon og agurk til.
Ingen kommentarer endnu