Børn og sukker

Opskrift; svinemørbrad med Parma og søde kartoffelfritter med chili

Ville lave lidt lækker onsdags aftensmad efter en meget sund dag hvad angår mad- det skulle rundes af med noget lækker og stadig sund mad!

Ingredienser
Svinemørbrad
Frisk spinat
Hvidløg
Parmaskinke
Peber
1 stor sød kartoffel
Chiliflager

Grønt efter smag
Tomatpuré rørt op med chili, hvidløg, peber, ingefær- (dressing)

Kødet

Skær en bøf af ønsket størrelse og steg den på hver side et par minutter.

Læg 2 skiver parmaskinke og placer den forstegte bøf herop.
drys hakkede frisk spinat over sammen med lidt presset hvidløg og fold sammen.

Steg 5 minutters tid på hver side.

Kartoflerne:

Skræl den søde kartoffel og dryp lidt olivenolie over. Drys chiliflager og peber over. 20 minutter ved 230 grader. – de må gerne blive lidt sorte i kanten.

Jeg serverede tomatpuré-dressing, små tomater, lidt vandmelon og agurk til.

20140423-182555.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og sukker