Sælger ud af klædeskabet

Fremtidsdrømme

Om 3 Måneders tid flytter vi til vores nye lækre lejlighed på Amager. Om 1 og 2 år fylder vi 30 år og vores tanker er begyndt at florere om hus.

Vi har de sidste dage siddet og set bare for sjovt på hvad man egentlig kan få for pengene og vi er da også enige om at pigerne om 3-4 års tid skal have hver deres værelse. Lige nu er de ikke så gamle og har stadig glæde af at have værelse sammen! Meeeen, vi kan nok ikke trække den mere end nogle år før vi skal finde noget med 3 værelser.

Vi vil gerne finde noget på Amager fordi Manja så ikke skal starte ny skole igen, men hvis huset vi finder ligger et andet sted, så skal det ikke være dét der afholder os! Man ødelægger ikke et barn fordi man river deres rødder op, tror derimod man styrker dem. – så længe det er på et godt grundlag at man gør det. Og så længe vi gør det på en ordentlig måde.

Men vi ved jo ikke hvad fremtiden bringer af huse eller hvor 🙂 vi ved bare at vi på et tidspunkt gerne vil have en have og stadig ligge centralt og ikke mega langt væk. 1 gang bymenneske altid bymenneske- tror vi ville røv kede os hvis det blir for øde!

Hvorfor ikke nu?

Grunden til at det ikke er nu vi leder efter hus er dels, at vi stadig synes vi er så unge og det er tidligt at slå sine rødder helt fast – køber vi først hus er det dér vi skal blive og det vi ikke HELT klar til endnu. Dels er det fordi kenney nu vil starte selvstændig og det skal lige op og køre. Så der er mange spændende projekter igang pt og et hus ville bare være et projekt for meget.

Vi er begge nogen der laver meget i form af arbejde og uddannelse så vi ville pt slet ikke have tid og overskud til at passe og pleje et hus!

Hvad er jeres erfaring med huskøb?

20140529-063213.jpg

1

  • Nana

    Du min søster, pigerne og svogeren vil få det bedste liv uanset hvilke valg i træffer for familien, så go for it! 😀
    Så længe i ikke flytter længere væk, end at jeg har stadig har mulighed for at være en del af jeres liv og stadig kan passe pigerne hahahaha 😀
    I må aldrig glemme mig (joker bare)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger ud af klædeskabet