Opskrift; græskbøf i pita al a Nina

Kender du det; madpakke-ræset

Herhjemme har vi jo 2 unger det pludselig skal have mad med fordi Mindstemusens nye børnehave ikke har madordning.
Så hver aften laves der madpakker og hver aften skal der tænkes bare en smule ud af boksen.

Hvad får de med?

Om søndagen handler vi ind til ugens madpakker. Vi køber 4 slags pålæg og det er så det de får med i løbet af ugen. Det er fx leverpostej, en god corizo pølse, tun, æg og hvad der ellers findes af kedelig pålæg 🙂

Derudover får de en masse forskellig frugt og grønt med og her variere vi det meget. Den ene dag kan det være majskolbe, peberfrugt og nødder den anden gulerødder, agurk og vinduer.

Må det være usundt?
Nej det synes jeg ikke… Jeg er meget modstander af at give sukker yoghurt, toastbrød osv med på madpakken (de må gerne få det som hyggemåltid herhjemme) men jeg kan godt finde på at give dem en rugbrødsmad med med pålægchokolade en enkelt gang imellem som det også ses på billedet..

Når det skal være spændene..
Nogle gange bager vi fx pizzasnegle/boller, pølsehorn, eller steger kyllingelår som de kan få med… De synes de er hyggeligt og når det bare er en gang imellem spiser de det med stor velbehag. Hvis vi gav dem kyllingelår eller pølsehorn med hver dag ville de blive hurtigt trætte af det og dermed ikke spise det.

Hvad går vi mest op i?
Det det bliver lagt mest vægt på er at det er godt groft rugbrød, gode grøntsager, lækker frugt og 90% lækker pålæg. Manja er fx heeeel vild med noget så mindre lækkert som kødpølse men hvis pigen kan lide det.. Tja… Så er det da mest ikke her jeg vil nægte hende noget!!! Er ingen sippet mor og er ret sikker på at vores børn ingen skade lider af lidt klam masse produceret pålæg!

IMG_1491.JPG

Hvad giver i jeres børn med på madpakke? Og fylder det også meget på en aften.. Jeg kan snildt bruge 20 minutter hvis der skal koges æg, laves tunsalat eller andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift; græskbøf i pita al a Nina