Sætter tanker igang // gør noget godt for dine medmennesker!

Juledagbog 22. + 23. December

Regn, kulde, mere regn… Sådan har vejret valgt at være lige i ens ferie. TYPISK! Det gør dog at vi får slappet af og hygget i nattøj til langt op ad formiddagen.
Mandag blev der hygget med morgen-tv, morgenmad og homemade skattekort.
Så kørte vi på fisketorvet og hentede det “folde-bord” vi har købt til juleaften. Skide smart! Så kan vi sidde der allesammen og så folde det sammen efter jul og smide under sengen. – det er skide smart!

IMG_2165.JPG

Så fik vi Olderne på besøg hvor vi lavede julemiddag med hel honning/senneps glaseret kalkun, andestegte kartofler, salat og gulerodspuré.

IMG_2172-0.JPG

IMG_2173-0.JPG

IMG_2180.JPG

IMG_2177-0.JPG

IMG_2178.JPG

IMG_2184-0.JPG

IMG_2182-0.JPG

IMG_2183-0.JPG

Det var MÆGTIG hyggeligt og ungerne kom først i seng kl 22 🙂

Idag tirsdag sov vi længe og lå alle 4 (hvis vi tæller far med med de lukkede øjne) og så tegnefilm i vores seng. Så tog ungerne og jeg med moster forbi Østerbro og besøgte vores mormor på plejehjem og så hu Hej vilde dyr ud og handle de sidste småting til i morgen og juledagene med resten af Danmarks befolkning hahah man bliver SINDSSYG – især med 2 unger!
Skat mødtes med en ven for at købe de sidste gaver. 🙂

Køleskabet og skabe er blevet fyldt op med frugt, mælk, pålæg, rugbrød, pasta, hakket kød i fryseren, og andre småting 🙂

IMG_2186.JPG

Resten af dagen hyggede børnene på værelset med deres nye soveposer som far har købt til dem i julegave fra os og som de åbnede om morgenen

IMG_2187.JPG</a

så blev der bare spist rester fra middagen igår og slappet max af på sofaen! Og gjort klar til den dejlige aften i morgen –
Bordpynten

IMG_2201.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sætter tanker igang // gør noget godt for dine medmennesker!