Kære dagbog …

Altså, jeg fører ikke dagbog fysisk men tankerne er fint lagret in my mind! Hvordan har jeg det Kære dagbog?
Jamen jeg har det fint tak! Er begyndt at føle mig helt hjemme på Amager og kan ikke forestille mig nogensinde at skulle flytte herfra igen!
Joooo, savner et lille bitte stykke af det der altid være Mit elskede Nørrebro! men, savner ikke Nørrebro for at være Nørrebro – niks, langt fra! Har mange dejlige minder men minder forbliver minder så dem mister jeg ikke!

Vi har det super dejligt herude… Vi er begyndt at føle os som Amagerikanere og vi nyder alt den friske luft!

Vi er begyndt at få en travl hverdag til at gå op i en højere enhed – og jo det er en meget presset hverdag! Men vi får det bedste ud af det! Ofte har vi måske 2 timer sammen herhjemmefra samlet som en familie på 4 inden ungerne skal i seng, men vi hygger os de 2 timer! Det er vigtigt for os at ungerne får er par gode timer hvor vi spiser sammen og lige hører hvordan dagen er gået.

Vi ser meget frem til foråret hvor vi forhåbentlig får fornyet energi!

Er der forresten ønsker for hvordan bloggen skal formes og hvilke emner der skal på tapetet, så skriv ENDELIG en kommentar! For er desværre ved at køre død i bloggen og trænger til fornyet energi!

IMG_0012.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *