Hyggelørdag med trunterne

WeeKend, træning & syg datter

Så blev det mandag, og jeg starter desværre hjemme med en syg ældstemus.. Det startede igår om morgenen at hun var ekstra træt.. Dog blev begge unger hevet med ud af døren kl 9:30 for mor og far skulle træne kl 10. Vi har valgt at de så må sidde den time vi træner, i sofaen derovre og spille iPad og tegne.. For vi vil rigtig gerne træne sammen 1 gang om ugen..

(null)
Derfor har jeg også valgt at de kommer med derop 2 x ugentligt med mig á 40 minutter så jeg også kan træne i hverdagen selvom Kenney er på arbejde..

Da vi kom hjem igen skulle vi egentlig til at gøre os klar til besøg i Parken hvor vi skulle se FCK, men Manjamusen blev mere og mere varm for hvert minut, så vi blev hjemme.. Vi kunne INTET få i hende igår andet end 2 æbler og lidt vand..
Her til morgen er hun selvfølgelig helt afkræftet og ligger bare i sengen, så i dag er det operation “få mad i ungen“!

Lørdag var skat på arbejde og hjemme ved 15 tiden… I stedet for at lave mad valgte vi at kigge forbi Ankara i Krystalgade ved siden af synagoge og alle de smukke blomster

(null)

Så fin rolig weekend og en virkelig afslappende søndag (bortset fra TRX og 20 minutters løb). Uh Uh og hov, vi forsøgte os med langtidsstegt culotte igår.. Stegen røg ind på 50 grader kl lidt over 8 om morgenen og kom ud kl 17:30… Smagte mums!

(null)

Denne uge står på arbejd-arbejd – skole i morgen, træning tirsdag + torsdag, barnedåb lørdag (hvor det bla. Er mig der skal stå fadder) og træning søndag.

Håber alle får en dejlig uge 🙂

(null)

3

  • Så sejt du får trænet i din hverdag Nina! 😀 stor respekt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina

      Tak søde Anna! Jeg prøver virkelig at få det ind i en travl hverdag hvilket kan være utrolig svært med famile, studie og fuldtidsjob… Men prøver at prioritere det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Og det er fandeme også sejt! Jeg tager virkelig hatten af!
      Håber snart vi kan ses 😀 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelørdag med trunterne