Stegt flæsk med persillesovs // ja tjak!

Lækker hjemmelavet og simpel søndags brunch

Idag  bestod vores morgenmad af

  • Æggemuffins
  • En lille “salsa”salat
  • Ost og pølse (køb en god ost og en god spansk pølse)
  • Rugbrød (LIDL laver lækkert hjemmebagt rugbrød til 19 kr) og hjemmebagt brød 
  • En god hjemmelavet appelsin/gulerod/ingefær juice 
  • Og 1 glad cava og te

Opskrifter:

Muffins, 6 styk

  • 2 æg
  • 1 sjat letmælk
  • Paprika, chiliflager, peber
  • 4 små stilktomater
  • Lidt revet ost
  • Små stykker god corizo
  • 1 kogt kartoffel

Bland æg med krydderierne. Hak grønt og pølse, læg i en form, hæld æggemassen over og drys en smule revet ost på.

10-12 minutter i ovnen ved 200 grader

Den lette lækre “salsa”

  • 1/2 øko agurk
  • 2 tomater
  • 1/2 rød peber
  • 1 sjat hvidvins eddike
  • Lidt god rapsolie 
  • Peber

Hak alle tingene semi fint, hæld eddike, olie og peber over og bland. Voila, meget simpelt! 

Juice 3 store glas

  • 5 appelsiner 
  • 1 citron
  • Ingefær efter ønske
  • 8 gulerødder 

Brød

Opskriften finder du Her

Det var en super dejlig morgenmad! Nem, hurtig, simpel og nærende, 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt flæsk med persillesovs // ja tjak!