Altan-hygge 

Facts om mig

hvad er det vigtigste jeg har lært fra mit barndomshjem?

Sjovt nok, oprydning og rengøring. Mine forældre var rodehoveder med stort R! Og hadede det! Så det har de givet mig med. Og så, at være åben overfor alle typer og ikke sætte folk i bås. 

Hvilken serie/serier er jeg helt vild med?

Lige pt er vi igang med serien Homeland på Netflix! sindssyg god serie! Derudover er jeg MEGET stor fan af Breaking bad!! 

Hvad kan få mig til at græde?

ALT tror jeg! Eller, åbenbart. Altså, jeg er overhovedet ikke tilhænger af kongefamilien, men tog mig selv i at STOR tude foran TV2 da dronningen igår på sin fødseldag, trådte ud på balkonen og vinkede sammen med hele sin familie. Hvorfor gjorde jeg det! Skide godt spørgsmål! Eller Idag til et afsnit af desperat housewifes.. Arhhhh Nina, come on! 

Hvad kan få mig til at føle mig uretfærdig behandlet?

Hmmm… Hvis folk ikke anerkender mit arbejde og det jeg laver! 

Hvilket råd vil jeg give mig selv for 10 år siden?

Nok: Nina, du skal ikke have første barn før du er fyldt 26.. (Selvom jeg elsker vores tøser men er gået glip af nogle ungdomsting tror jeg)

Hvad interessere Mig meget

MADLAVNING (og spisning) og boligindretning. ELSKER at ekspementere ned nye opskrifter og elsker at spise en masse lækker mad!  Og aå elsker jeg at købe nye små og store nips ring, billeder osv til hjemmet. 

Hvad kunne jeg Rigtig godt tænke mig? 

At gå ned i tid på jobbet! Må lokke chefen med nogle søde ord eller noget.. Hun er i hvertfald ikke enig. 

Indlægget er inspireret af en masse dameblads-læsning 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altan-hygge