Snart færdig // skole Og weekend opdate

Idag er det Manajs fødselsdag hurra hurra hurraaaaaaa

Idag bliver vores store dejlige pige 8 år!! Hvor er tiden dog blevet af?? 

Vi vækkede hende med morgensang og hendes valgfrie morgenmad : krydderboller og nutella! Haha. Så åbnede hun første gave: legofriends delfin skib samt fødselsdagskort fra olde Rita. 

Så afleverede jeg hende i skole og alle havde husket det (arhhh der var vidst noget med at hun havde sagt det til “fortælle-time” igår haha) og der blev sagt kæmpe tillykke fra alle. Hun havde muffins med til uddeling.

Manja ville gerne have været på Den blå planet og hygge og spise i aften med de lukker Kl 18. Så vi hentede hende sammen fra skole og tog i Amager Centret hvor vi shoppede lidt og spiste et pizzaslide 🙂

Da vi kom hjem blev de nye gaver afprøvet og leget med (lækker vandre/turtaske med sovepose og liggeunderlag og så legoet).

Senere blev der hygget med Mac-d mad efter lilledamens ønske efterfulgt af små pandekager med is.

Men det stopper jo ikke her haha. Fredag skal hun fejres på fritten (de fejre fødselsdag den sidste dag hver måned) de er 2 på stuen der skal dele ud så manja har chokoladekiks med. Lørdag kommer den dejlige familie til hygge og mad og næste weekend kommer 5 piger fra klassen til pølse-grillning og stafetløb på stranden er planen 🙂

  
 

   
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart færdig // skole Og weekend opdate