Sommerferie om 14 dage og lidt mere shopping 

og jeg GLÆDER mig! Vi skal (forhåbentlig stadig) på camping den sidste uge af vores ferie – vi skal dog liiiiige afvente Kenneys fysioterapeut.. Men krydser fingre! Ungerne har den første uge i frit/børnehave.. Dog skal Manja sove hos Hilda fra mandag til tirsdag så hun skal afleveres derhjemme mandag morgen og hentes tirsdag eftermiddag.. Så blid start på skolernes sommerferie! 

Den første weekend i ferien skal ungerne til moster og MAX hygge – der er planlagt legeplads besøg og hygge. Derudover skal Zoologisk Have da have et besøg af os og derudover er der ikke planlagt det vilde endnu.. Vi ser hvad vejret siger. De skal 1 overnatning hos farmor og så skal vi 6 dage på Feddet camping.. Og afslutningsvis skal Manjamusen 1 uge på koloni.Vi trænger VIRKELIG til ferie!! Som i virkelig virkelig meget! 

Vi regner med at rejse sydpå i oktober (efterårsferien) så vi holder øje med de rette tilbud… Nu må vi se!

Derudover har jeg medlidenheds-shoppet til mig selv Idag! Må man ikke godt det efter en lang uge med eksamen, operation, mor-er-nød-til-det-hele-uge fordi manden har skinne på? Jooo, ik! Ok ok lover jeg ikke shopper mere før om lang tid! Men garderoben trængte altså! Ok kjolen ved jeg ikke hvornår jeg skal bruge men regner med nogen holder noget fødselsdag eller noget i år jeg kan bruge den til! Måske svigermors 50 års om 3 uger.. 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjol på krykker