Vores fitness tøs

Efteråret banker på..

jo.. Det gør den desværre.. På tirsdag siger kalenderen EFTERÅR! Selvom jeg ikke er fan af regn og blæst, så ELSKER jeg at lave efterårsmad! For mig er efterårsmad (vintermad) mørbradgryde, lammekølle, suppe og andet lækkert – lækre simreretter/lang tid i ovnen. (Og win-win ved det er at der er til 2 dage) 

Idag tog jeg forskud på efterårsmaden og lavede en dejlig gryde med svinermørbrad, massere af bacon og godt med fløde til sidedellerne. 

Here we go:

  • 1 svinermørbrad af god kval (denne er fra slagteren) 
  • 1-1 1/2 pakke bacon i tern
  • 2 bagekartofler
  • 1/2 liter øko fløde
  • Paprika
  • Salt peber lidt Cayenne 
  • 1 Ds hakkede tomater (øko)
  • 2 lauerbærblade
  • (Pølser hvis man vil – er der ikke i vores) 

Svits baconen semi sprød og hæld i en skål. Svits mørbraden (som er skåret i tynde skiver) i baconfedtet. Tilsæt bacon, fløde, krydderier og hakkede tomater når svinet har fået farve.  Skær kartoflerne i små tern og tilsæt retten sammen med 2 lauerbærblade. Lad Sinre en tines tid Tilsæt evt en bouillonterning for mere smag. 

Server med ris og evt salat og brød til.

  

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fitness tøs