Lækker falafel opskrift

Lækre hverdagsretter

Bruger jo som tidligere nævnt Nemlig.com til at klare vores hverdagsindkøb og dermed bliver der hver uge lavet en lille brainstorm over hvad vi kunne tænke os at spise i løbet at ugen.. Dette dels for at få brugt det vi har tilbage i køleskab/skabe/fryser men også for at undgå diverse impulskøbDenne uge blev det nedenstående og der blev handlet for ca 600 kr.

  
Mandag blev det lækker spidskålssalat (rød) med resterne af kødet fra de lækre T-bones vi spiste dagen før.. Til salaten serverede jeg bagte søde kartofler med chili og en lækker spinat juice (med ingefær, grønne æbler, frisk baby spinat og agurk)

  
(Fra søndag)  bøfferne var udover de 600 kr.

Tirsdag blev det lækre falafler med grovpita, tomatsalat og dressing samt en grøn lækker juice med spinat og ananas

  

Onsdag: grov lasagne med en masse friske tomater og gulerødder i monaysovs og parmesan – hertil en gulerodsjuice med lidt ananas, ingefær og 2 røde æbler.

  
Torsdag: pulled-Pork hotdogs hjemmelavede brød af rug og hvede med chilimayonnaise, knuste Chips og kålsalat med hvidvinseddike plus spinatjuice 

  
  
Fredag: rester

Den kommende uge kommer til at stå på suppe, kylling, bøf stroganoff og gode juice! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker falafel opskrift