Lejlighed til salg

JO; Du kan SAGTENS blive “træt” af dine børn!

Jeg ved jeg ikke er ene om det; det at man synes BØRN fylder for meget. De hiver i en fra alle sider og man skulle allerhelst kunne dele sig i 3!

Vi er så “heldige” at vores er 3 og 6 år og det er 2 meget krævende aldersgrupper!

3 år:
Har en mening om ALT og mener at hun bestemmer! Bestemmer om hun vil spise, om hun vil ha flyverdragten på eller ej og hun har temperament som en Lama og meget sulten løve blandet sammen.
Hun larmer af HELVED til, råber ALT hun skal fortælle og man har hovedpine nærmest allerede når man kommer ind af døren!
Hun er simpelthen så hidsig anlagt pt – glæder mig Til fasen er ovre! Arrrh, nogen der vil låne en pige bare 1-2 uger? Sælges til højst bydende hahaha.. Ej pjat til side- MEN, det er meget stramt pt og man har bare ALDRIG ro!


6 år
:
Hun er for det første meget følsom, så der skal ikke meget til at hun er ked af det eller I dårligt humør.
Hun har en mening om alt- nok meget normalt, men pænt belastende for forældrene! Det bliver ikke bedre af at øjnene ruller rundt i hovedet på hevet når hun synes mor og far er “dumme”!
Hun kan føle at verden ramler sammen hvis ikke hun lige får sin vilje og det er svært at få forklaret tingene så hun forstår at man faktisk gør det i aller bedste mening! Men hun er den nemme af dem!

Forældre rollen kan være lige så grum som den er dejlig! De suger al saft og kraft ud af én hvis de kan Komme til det – de er bims!
Men når man så sidder og hygger med dem – som nu når de tegner – så er de bare så dejlige

20140317-192206.jpg

Kender i den følelse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejlighed til salg