Tak DBA.dk!

1 skridt nærmere Amager

Ok; nu er det jo virkeligt!
.. Eller, papirerne skal lige underskrives MEN så er det også virkeligt!

Lejligheden er solgt og det betyder at vi 1. uge i september skal indtage vores nye dejlige lille lejlighed! Ih det bliver SÅ spændende!!!

Amager
“Åh hva skal man lave på Amager” tænker RIGTIG mange. Og TRO mig når jeg siger at jeg som yngre HADEDE Amager! Nørrebro’ere har et eller andet med Amager. Kan ikke forklare hvad men vi kan ikke lide Amager.
Eller, det var den gang – de sidste mange år har jeg kun haft gode tanker om Amager og især i takt med at Nørrebrogade som vi kendte det med dejlige flotte butikker, rene gader og god stemning, blev erstattet med den ene shawarmabiks og kiosk efter hinanden og grønthandlere der har deres rådne frugt stående langt ud på fortovet – så ser jeg Idag Amagerbrogade som dét vi kendte det fra Nørrebro og det giver mig tryghed!

Amager, og især den del af Amager vi flytter til- eller faktisk fra midt Amagerbrogade og derudaf- er virkelig hyggelig og dejlig!
Der er en masse dejlige shoppingmuligheder og det er stadig tæt på alt!

Dét jeg også godt kan lide ved Amager er de mange naturområder der er til rådighed. Udover stranden er der Amagerfælled, naturcenter og andet. Og det bliver dejligt for os da vi alle 4 elsker at være ude.

Der halter Nørrebro desværre efter. Selvom der er rigtig mange gode legepladser, for dét er der, så er Nørrebro Parken bare mega nederen efterhånden og Assistent Kirkegården er altså heller ikke synderligt spændende at blive ved med at besøge.

Tro mig, vil ALTID elske Nørrebro – men det bliver bare rart at prøve noget andet der ikke er alt for anderledes!

Ny hverdag
Hverdagen bliver anderledes i form af skole/børnehave/arbejde.
Vi er i dag meget priviligeret i form af at børnehave og skole ligger på vejen så jeg kan smide af og derefter i samme retning, køre på arbejde på 14-16 minutter.

Derude ved vi jo endnu ikke hvor Elisaa får plads (dog har vi siddet med krak og adresser så hun er blevet skrevet op så ruten ligger på vej hjem fra fritidshjemmet). Manjas skole ligger heldigvis lige overfor Lergravsparken Station så jeg skal bare derover og have metroen og så skifte til tog. Det tager ca 20 minutter.

Når der så skal hentes skal vi lige gå 5-6 minutter fra stationen for at hevet fra Fritidshjem og så hjem.krydser fingre for at Elissa får plads i den børnehave der ligger lige overfor vores bygning, for så kan man tage metroen et stop hvis ikke man gider gå hjem 🙂

Men alt i alt finder man nok en god rytme.

Indretning
Indretning, indretning, indretning! Det er det der fylder ALLERMEST! Plus, “hvad skal vi have ked og hvad skal vi ikke”?!

Vi har givet køberne vores spisebord, sorte lamper og lampe i bryggerset..

Vi har valgt at beholde vores elskede sofa. Den er SÅ god at ligge i og ja, den fejler intet!
Og vores tvbord skal også med.

Ideer

I den nye stue skal vi have sofaen, lænestol, tvbord, gulvtæppe og nyt sofabord. Så skal vi have vores lampe fra soveværelset (den med de 3 farver) ind i stuen og så et plantestativ i guld.

20140421-103659.jpg

Køkken; spisebord, 1 hvid bogreol med 2 hylder op over.
1 rullebord, gerne tyrkis, til olie, krydderier osv. Gallerihylde over til billeder.

Så vil jeg gerne have en tavle derude på væggen eller male med tavlefarve.

Og pænt trækøkken til ungerne (Elissa)

Gang
Vores store guld spejl, og hvid smal skoreol fra IKEA til lys og hygge og mit HOME-skilt. Og på væggen en ramme med forskellige billeder fra ferier osv.

Vores værelse
Seng, vores nat-nat billeder og vores træningsudstyr. Samt natbord og old School radio. Derudover gallerihylde med mine 2 &-tegn og 2 lysestager.

Pigernes værelse
Gulvtæppe, ny seng, bordplade på væggen til fælles tegnebord med hylde over til blyanter og tuscher.
Hylder til alle deres nips ting.

Glæder mig endnu mere til at indrette en hyggelig altan! Simpel men hyggelig.

Sorry to say, men der kommer nok til at flyde med indlæg om bolig-shopping og indretning det næste stykke tid 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak DBA.dk!