Når man er for god af sig

Lækker kylling

Tip til god saftig kylling:
1 hel kylling
Gode friske krydderurter; her er der brugt frisk persille, frisk timian, frisk salvie og frisk rosmarin. Frisk frisk frisk
Vand i bunden af et ildfastfad.

Smør pip-fuglen med olie og smør den derefter i salt og peber med klør 5 inden de hakkede urter drysses over

20140629-000045.jpg

Sørg for st fuglen liggeres brystet nedad og at vinger og lår hviler på fadets kant. Dette er for at de får den varme de fortjener!

En time og små 10 Minutter i ovnen på 200 grader og voila, lækker mør og smagfuldt kylling, det ser meget mørkt ud på billedet men det er pga linsen der er valgt.

20140629-000239.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er for god af sig