Italiensk for begyndere

Opskrift, deluxe cæsarsalat

Dressing:
1 ansjosfilet
Frisk parmesan – mængde som du lyster
2 dl helmann Mayo
2 tsk olivenolie
Peber og salt
1 tsk dijon sennep
Godt med citronsaft
Ristede pinjekerner
2 fed hvidløg

Blend alt sammen undtagen olien. Smag til med olie og mere citron/salt og peber.

Salaten:
Kyllinge overlår
Et alm. Flute
Friske krydderier
Romainsalat eller andet grønt salat
Bacon
En smule Olivenolie
Salt peber

Krydr kyllingen; læg brød stykker under kyllingen så de kan suge lidt smag.
Efter 35 minutter ved 210 grader lægges der bacon over og brødstykkerne lægges oven på kyllingen for at blive sprøde. Giv retten yderligere 10 minutters tid.

Skyl salaten, pil kyllingen og vend det sammen. Tilsæt brød croutons og bacon og dryp en lille smule dressing over og vend rundt. Tilsæt lidt frisk parmesan.

Tag dressingen og nogle friske tomater med til bordet,

Bon appetit

20140620-091313.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italiensk for begyndere