Træt firma!

Fredag på Amager

Så blev det fredag – ENDELIG! Vi har begge haft travlt på arbejdet men vi har begge haft fri på normale tidspunkter så vi har kunne dele hentning af ungerne op, skønt!

Desværre slutter en dag jo ikke når man har været på arbejde så den var stået på tøjvask, indkøb og leg med ungerne. onsdag havde jeg friaften og var hjemme hos min chef som havde inviteret til mexicansk julefrokost. Lille Marisol kom og lavede mad til os og det smagte fantastisk!

IMG_1732.JPG

IMG_1731.JPG

IMG_1735.JPG

IMG_1733.JPG

Denne weekend står ikke på det vilde, i dag afslapning med pasta og hjemmelavet vaffel-is (altså hjemme-sammensat-vaffel-is).
I morgen skal ældstemusen til fødselsdag hos en fra klassen – der købte vi gave idag

IMG_1747.JPG

Skat skal sætte tapet op mens Elissa og jeg forlader huset et par timer. Søndag Max afslapning- afslapning lidt al a det ungerne har gang i dag

IMG_1746.JPG

Næste uge er forholdsvis rolig;
Arbejde hele ugen selvfølgelig.
Onsdag skal jeg hjem til min gode veninde Sarha/Hamza og inden slår jeg et smut forbi min mormor som ligger på plejehjem. Det er det, ingen andre aftaler og det er skønt og tiltrængt!

Hva står jeres weekend og kommende uge på?

God weekend 🙂

IMG_1748.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt firma!