Kjole krise

Hård uge med sygt barn

Vi er (7-9-13) MEGET sjældent ramt af sygdom hjemme hos os! Det priser vi os meget lykkelige over, da det er relativt svært at skulle have sygdom ind i en ret så tæt pakket hverdag!

Ikke desto mindre er det hvad vores uge har været præget af! Manja blev pludselig søndag syg.. Feber, ondt i hovedet og sløvhed. Det resulterede i at jeg var hjemme med hende mandag og tirsdag med en meget syg ældstemus med 39.2 i feber og ondt i maven eftersom hun næsten intet har gidet spise. Onsdag gik den ikke mere- skat ha de travlt på jobbet så han kunne ikke blive hjemme og jeg kunne ikke tage en ekstra dag hjemme med hende (hvor end jeg gerne ville) så hun røg med på arbejde- selvom det nok havde været bedre med en ekstra dag under dynen da hun stadig var varm og stadig næsten intet havde spist (nu på 4. Dagen)..

(null)
Det blev dog en kort dag med mor på
Arbejdet da vi tog hjem kl 12:30. Hun lagde sig ind med det samme og faldt i søvn.

Igår traf vi den beslutning at hun var nød til at komme i skole. Ud og lege og få brugt lidt af den (ikke) energi hun havde så hun kunne få lyst til føde igen. Det gav desværre ikke helt det resultat vi ønskede.. Hun havde ikke spist særlig meget, men hun havde nydt at se veninderne som havde været søde at holde lege niveauet nede for at manja kunne være med.. Jeg hentede hende 15;30 og så tog vi hjem hvor hun faldt i søvn og sov 30 minutter. Hun spiste igen, ikke særlig meget..
Idag er vi igen, de onde forældre og har sendt hende i skole.. Hun er stadig meget klatten men vi har desværre ikke andre muligheder.. Og altså, hun bliver IKKE rask og frisk under dynen i det her tilfælde!! Hun skal ud og have luft og se veninder og lege!

Henter hende kl 15 og så skal de hjem til farmor og slappe af et par timer mens mor og far skal i IKEA. Vi vil dog alligevel ikke slæbe hende med derud 🙂

Men det har været en hård uge.. Ikke kun for Manja men også for mig her som selv er små ramt af slem forkølelse.. Men også fordi set sgu er hårdt at;
1) se sit barn syg!
2) slet ikke at være uden børn i så mange dage!!! Puha det var rart at komme på arbejde igår!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole krise