Oktoberfest

Brug resterne // lækker wokret

igår fik vi frilands nakkefilet med svær, kogte kartofler og spidskålssalat. Vi spiste ikke særlig meget for vi havde ikke rigtig lyst til noget SÅ:

Idag lavede manden min den LÆKRESTE wokret af resterne fra igår – virkelig mums og i skal ikke snydes for opskriften (som var ren og skær på gefühlen):

Wok

  • 5 kogte kartofler – blev skåret i både 
  • Resterne af kødet (du kan også bruge anden form for gris)
  • 1 stort løg
  • Meget Spidskål (snittet)
  • Fiskesovs – efter smag 
  • Fond (her blev væden grisen havde udskilt igår, brugt)
  • 3 fed hvidløg i skiver 
  • Lidt oliven olie 
  • Salt peber 

Svits løg, kål og kartofler et par minutter. Tag det fra og læg på en tallerken. Steg kødet og hæld kål, kartofler og løg ved. Tilsæt fond, salt, peber, fiskesovs, hvidløg og smag til hen ad vejen. 

Salat

  • 3 rødbeder – rives på rivejernet 
  • Snittet rødkål
  • Hakket chili (1/2 frisk chili – rød)
  • Revet ingefær (efter smag)
  • En lille sjat Hvidvins eddike
  • Lidt oliven olie (øko)
  • Saften fra en halv citron 

Det hele blandes og smages til.

Bon appetit 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktoberfest