Brug resterne // lækker wokret
Nina
igår fik vi frilands nakkefilet med svær, kogte kartofler og spidskålssalat. Vi spiste ikke særlig meget for vi havde ikke rigtig lyst til noget SÅ:
Idag lavede manden min den LÆKRESTE wokret af resterne fra igår – virkelig mums og i skal ikke snydes for opskriften (som var ren og skær på gefühlen):
Wok
- 5 kogte kartofler – blev skåret i både
- Resterne af kødet (du kan også bruge anden form for gris)
- 1 stort løg
- Meget Spidskål (snittet)
- Fiskesovs – efter smag
- Fond (her blev væden grisen havde udskilt igår, brugt)
- 3 fed hvidløg i skiver
- Lidt oliven olie
- Salt peber
Svits løg, kål og kartofler et par minutter. Tag det fra og læg på en tallerken. Steg kødet og hæld kål, kartofler og løg ved. Tilsæt fond, salt, peber, fiskesovs, hvidløg og smag til hen ad vejen.
Salat:
- 3 rødbeder – rives på rivejernet
- Snittet rødkål
- Hakket chili (1/2 frisk chili – rød)
- Revet ingefær (efter smag)
- En lille sjat Hvidvins eddike
- Lidt oliven olie (øko)
- Saften fra en halv citron
Det hele blandes og smages til.
Bon appetit
Ingen kommentarer endnu