De lækreste boller // opskrift

Kærlighed til eget kød og blod 

Når jeg læser forfærdelige artikler om forældre der gør/har gjort noget forfærdeligt mod sine børn, vender hver er muligt organ sig i min krop! Det er ikke til at forstå at man kan gøre sine elskninge ondt!

Vi er alle helt enige i at børn kan drive en til vanvin! Ingen diskussion der – men at gøre dem ondt? NIKS! Råb lidt af dem de driver dig sindssyg! 

Jeg har det vildeste kærlighed til mine børn! Når jeg kigger på dem er jeg bare SÅ lykkelig! Og lykkelig for at jeg har fået dem sammen med min dejlige mand – der er kommet 2 tossede, larmende, krævende MEN skønne tøsepiger ud af det! 2 vidt forskellige piger. Den ene stille, pligtopfyldende (host host, for det meste), sød, kærlig og omsorgsfuld, dejlig! Den anden er pumpet med alt for meget energi, meget højtrystende, kærlig, sin egen herre men skøn og sjov.

Man kan ikke andet end elske de 2 skønne tøser ❤️ 



3

  • Søster/moster

    Hold da nu helt op, hvor de ligner hinanden!! Det er så vildt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Og hvis du tænker over det, så har du lige beskrevet manjas personlighed med kenneys og elissas personlighed med din! 😀 hvor er det morsomt! Og i har helt sikkert fået nogen helt bestemte skønne piger som jeg elsker helt ind til mit inderste <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste boller // opskrift