Påskeferien er skudt igang

Påskeferie Update # 2

Så blev det tirsdag – dagen startede ud med at mindstemusen havde lettere feber og ondt i det ene øre – NEEEEEEJ, sgu da ikke i ferien! Vi aflyste derfor oldemor turen og rykkede den til i morgen efter vores biograftur. Elissa fik det dog bedre og vi tog derfor en lille tur i Frederiksberg Centret for at se de nye butikker der er åbnet på deres nye etage – ÅH MY GOD! Jeg kommer til at shoppe mig fattig derovre! En masse mega lækre (læs: dyre) butikker!! Idag blev jeg dog ikke ruineret, købte kun en “weekend-skuldertaske” fra Day (Malene Birger) 

  

  

Ungerne fik en Frost-tegnebog hver, vi købte et spil og nogle hyggeting. Og dette billede i søstrene grene 

  

En lille hyggetur. 

  

Så tog vi hjem, mindstemusen lagde sig i sengen og ældstemusen ville se Netflix. Imens lavede jeg dejlig påskefrokost klar (som ældstemusen siger “mor Du kan ikke kalde det påskefrokost når det er til aftensmad” nej nej kloge Åge 🙂 men lækkert blev det 

Jeg lavede :

  • Hjemmepanerede rødspætter
  • Æg med tomater og radiser
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål 
  • Roastbeef med remo og ristede løg
  • Agurker 
  • Et stykke røget makrel
  • Spegepølse 
  • Og flæsk fra slagter Friis som jeg lavede på panden denne gang (efter mandens ønske)

  

vi havde en rigtig hyggelig “påskefrokost” vi spiste til vi næsten revnede og nød en dejlig flaske hvidvin fra Lidl – den er rigtig rigtig god !(til omring 40 kr) 

  

Igår var jeg på Goeste-date (sarah). Vi var på cafe Alma på Bryggen – røv langsom servering men mega lækker mad! Vi fik burger (muuuums den var jummi)! Og creme brulé til dessert (av vores maver!) hendes søde kæreste hentede os heldigvis, det var også nærmer blevet en “vi triller hjem” hvis ikke han var kørt forbi. Mægtig hyggelige 3,5 time væk fra hjemmet 🙂

   

 

Hvad laver i i påsken? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferien er skudt igang