Brug resterne // lækker wokret

Så blev det lørdag med kedeligt vejr!

Idag skulle vi ha’ haft søde  Anna og Nikolaj til frokost. Manden min har dog været syg det meste af ugen. med feber, mega snot og generel utilpashed og igår toppede det så lige med et forkølelsessår. Når han får det, holder han ikke til særlig meget og vil allerhelst gemme sig væk! Så vi måtte desværre aflyse 🙁

Istedet blev det til, at Kenney tog begge ungerne med til håndbold den time det varede (han tog Manja med så hun forhåbentlig også kan få lysten til at gå til det- hun er efter Idag på en måske’er) alt imens jeg vaskede sengetøj, ryddet op, støvsugede og valsede gulv – kom sågar gennem alt ungernes MØG rent ud sagt.. Hold nu op nogle grissebasser.. Der ligger de mærkeligste ting på det værelse! Men der blev dejlig fint og rent.





Så tog jeg lige i Frederiksberg centret i Søstrene Grene og købte en masse forskellig farvede lys, så eftermiddagen stod på hygge med te, hjemmebagt brød og stearindryp (billig hyggelig aktivitet- 14 lys for ca 24 kr i Søstrene Grene)







Senere bare TV, dyner og afslapning! Virkelig tiltrængt efter en lang uge!

Nu er der kun En lille måned til manden min skal på Vandretur til Malaga.. Piv! Det blir hårdt med begge unger alene, men glæder mig samtidig til at hygge med dem- sidste år han var afsted, sov vi alle 3 i mor og far seng hele ugen:-) 

I må have en god lørdag aften og en dejlig søndag. 



Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug resterne // lækker wokret