Weekend Update og næste uges gang

Weekenden går alt for hurtigt, har jeg ret? Fredag var jeg til brandøvelse på arbejdet, mega sejt med slukning af brand osv! Senere hyggede vi til min søsters 26. Års fødselsdag hvor den aller nærmeste familie var inviteret til tapas. Kl 22 tog vi hjem ad og ungerne faldt næsten i søvn med det samme. 

Lørdag kom famor til  frokost på altanen inden ungerne tog med hende hjem til hygge. Skat og jeg slappede af med en tur på stranden hvor der var crossfit arrangement og så så vi film med bland selv slik hjemme bagefter. Idag brugte jeg formiddagen på at lave vafler klar til ungerne kom hjem 😄

I morgen mandag kommer min veninde Hamza til mad; kylling der har marineret hele natten smides på grillen, dampet broccoli, bulgur, friske tomater, bruschetta og edammebønner.. Til desset skal bi have vafler med hindbær. Vi skal fejre min mors “fødselsdag”. Skat skal til tatovør. Onsdag skal Elissa have Amanda fra børnehaven hjem og fredag står den på sommerfest i Manjas klasse hvor alle har mad med. Vi tager en hjemmelavet pizza med. 

   
   

2

  • Nana

    De ser fantastiske gode ud de vafler! du må inviterere mig på nogle vafler snart! Hæhæ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina

      Smager også mega mums! Du kommer bare til vafler hahaha

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altan fornyelse