Opdatering //6 ugers Challenge 

Der er sket noget nyt!

Efter næsten 8 år i Finanstilsynet har jeg besluttet at der skal ske noget nyt og søgte derfor job i Sundhedsstyrelsen tilbage i november. Lige inden juleferien fik jeg et opkald om at jeg var indkaldt til samtale 7. Januar. Vi var 6 til samtale ud af flere hundrede ansøgere, hvilket i sig selv er virkelig anerkendende. Jeg vag den sidste ansøger der var inde og inden jeg overhovedet nåede hjem derfra, havde de ringet og tilbudt mig jobbet!

Puha, nu skulle der lige pludselig ske noget nyt! Jeg takkede ja og fik løn, kontrakt osv på plads en uges tid efter, inden jeg meldte det ud på min  nuværende arbejdsplads.

Jeg kommer til at savne meget ved Finanstilsynet – især mine dejlige kollegaer! Dog er jeg sikker på, at jeg får lige så dejlige kollegaer det nye sted. Glæder mig rigtig meget til at prøve noget nyt inden for et helt andet område end jeg er vant til! Jeg har været rigtigt glad for at arbejde i FT og har lært rigtigt meget! 
Så mandag d. 29. Februar har jeg sidste arbejdsdag i Finanstilsynet og starter i Sundhedsstyrelsen dagen efter, i deres Enhed for planlægning ☺️ 

  
Med nyt job skal der nyttøj til-så der er shoppet ny garderobe (i god tid haha) 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering //6 ugers Challenge