Zootropolis 

Lækre spisesteder 

. Vi elsker at spise ude! Vi gør det ikke alt for tit for så synes vi følelsen af noget specielt, ryger en smule! Men her er nogle af mine yndlingssteder;

PEDER OXE

Her har vi været en masse gange! Og er en af vores yndlingssteder da der er super hyggeligt! (Forsøg at få bord ved pejsen) Prisniveauet er ganske fornuftigt. Fx 2 personer; forret hovedret vand og 1 glad vin hver:  ca 800 kr. Kaster man lidt mere vin på bordet (hvis ikke den eneste med kørekort skal køre 🙈) og en lækker desserttapas (mums!!!)  ogggg en drink kommer man selvfølgelig op på lidt mere. 

Sidst vi var der fik vi hver vores dejlige hovedret.. Manden en hummersuppe og jeg selv en dejlig dejlig carpaccio! 

Til hovedet fik vi begge deres Oxe filet med lækkert tilbehør

  
Som bonus har de en super hyggelig vinbar i kælderen man både at starte og slutte i. Her serveres der lækre drinks, punch, øl.. Og man kan også nyde deres Oxe burger dernede. 

KÖD

Et andet godt sted er Köd Rigtig hyggelig og pæn restaurant. Vi var der med et vennepar.. Vi fik allesammen 3 retter.. Vin vand.. Og en helveds masse mega lækkert brød for omkring 2500 kr. Jeg har desværre ikke billeder af maden men det smagte godt! De har et lækkert udvalg af retter og for lige at nævne det igen.. Så laver de sindssyg godt brød!!

Billederne er fra deres hjemmeside..

  

 
KJØBENHAVN

mums med mums oven på!!! FANTATSISK sted til veninde-hyggetur!!! 750 kr pr. Person for 5 retter og vinmenu! Mega lækre omgivelser, god betjening og bare mega lækker mad. Menuen variere lidt fra måned til måned.. Denne menu var december.. 

  
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zootropolis