Lækre nemme grovpizzer// opskrift
Nina
Disse fik vi til aftensmad Igår og de smagte virkelig lækkert.
Dejen var som altid lidt på gefuhlen men ca:
- 15 gram gær
- 2 dl lunken vand
- Salt
- En lille sjat god olie
- 2 spsk hvedemel
- Rugmel til dejen hænger sammen
Ælt godt og rul ud med det samme.
Her varmede vi ovnen op på det højeste med en bagesten i hvilket gør at bunden bliver mums!
Af fyldt bruge vi:
- Lidt ost
- Tomatsovs (bare pure, vand og lidt paprika og hvidløg)
- Serranoskinke/friske tomater på den ene
- Corizo/bacon på den anden
- Spidskål/radise salat ved siden af
Bundene blev bagt med tomatsovs, tomater og ost på i ca 5 minutter inden fyldet kom på og de fik yderligere ca 2-3 minutter. (Dog skal baconen på sammen med tomatsovs og ost for at nå at stege færdig).
Vi lavede dem i mini format og kunne have 3 på stenen af gangen
Ingen kommentarer endnu