Svingende vægt

Nemme og virkelig lækre morgenboller

Lav dejen dagen før (eller minimum 6 timer før)

15 gram gær
6,5 dl kold vand (måske lidt mere)
2 tsk groft salt
Et lille skvæt god oliven olie
1 kg italiensk tipo 00 mel

Gør gæret ud i vandet.
Hæld olie og salt ved.
Tilsæt melet og gør godt rundt (jeg bruger køkken maskinen) dejen skal være mere våd end tør så hvis dejen føles tør hæld da mere vand ved.



Sæt på klø natten over.

Når bollerne skal bages – varm ovnen op på 200 grader varmlufy.

Fugt hænderne når bollerne skal formes og hæld evt en smule mel ved dejen så den ikke smatter helt ud på pladen.

Ind i ovnen til bollerne har fået sprød skorpe og er gyldne



Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svingende vægt