Roulade // opskrift
I morgen kommer familien til sammmenskudspåskefrokost. I den forbindelse har jeg i dag bagt roulade til kaffen med den lækreste (nemme) hjemmelavede “marmelade” og i skal derfor ikke snydes for opskriften:
Ingredienser
3 økologiske æg
2 dl økologisk hvedemel
2 dl sukker
3 tak vanillesukker
1 1/2 tsk bagepulver
2 spsk. kold vand
Pisk æg og sukker hvidt. Vend mel, vanilje og bagepulver og si det ned i dejen med vandet. Vend det forsigtigt rundt og smør det ud på en bageplade med bagepapir. Smør det firkantet ud.
Bages ca 8 minutter ved 200 grader.
Imens drysses hvidt sukker ud på et stykke bagepapir og når kagen kommer ud af ovnen vendes den ud på sukkeret. Smør Marmeladen ud og rul rouladen mens den stadig er varm. Drys med lidt frysetørret hindbær.
Marmeladen
1 pose frosne hindbær
Lidt citronsaft
1 spsk sukker
1/2 dl vand
Bland alle ingredienserne i en gryde og kog godt op. Mas lidt med en ske. Lad koge til det tykner og køl ned.
Ingen kommentarer endnu