Birke Hotel

Roulade // opskrift

I morgen kommer familien til sammmenskudspåskefrokost. I den forbindelse har jeg i dag bagt roulade til kaffen med den lækreste (nemme) hjemmelavede “marmelade” og i skal derfor ikke snydes for opskriften:

Ingredienser
3 økologiske æg
2 dl økologisk hvedemel
2 dl sukker
3 tak vanillesukker
1 1/2 tsk bagepulver
2 spsk. kold vand

Pisk æg og sukker hvidt. Vend mel, vanilje og bagepulver og si det ned i dejen med vandet. Vend det forsigtigt rundt og smør det ud på en bageplade med bagepapir. Smør det firkantet ud.
Bages ca 8 minutter ved 200 grader.

Imens drysses hvidt sukker ud på et stykke bagepapir og når kagen kommer ud af ovnen vendes den ud på sukkeret. Smør Marmeladen ud og rul rouladen  mens den stadig er varm. Drys med lidt frysetørret hindbær.

Marmeladen
1 pose frosne hindbær
Lidt citronsaft
1 spsk sukker
1/2 dl vand

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog godt op. Mas lidt med en ske. Lad koge til det tykner og køl ned.

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birke Hotel