Opskrift; “hurtig” kylling med rösti
Nina
Nu er kylling jo aldrig helt hurtigt at lave og slet ikke en hel som jeg i dette tilfælde lavede – men så lad os kalde det “nem kylling” 🙂
1 hel kylling
5 kartofler
1 stort løg
1 æg
1 håndfuld havregryn
Lidt muskatnød
Salt peber
Lidt paprika
Lidt olie til stegning
Ovnen varmes op til 210 grader.
Jeg smurte kyllingen med lidt olivenolie peber og timian salat. Soooo
Simple!
Smed den i ovnen i 1 times tid – tror den fik 65 minutter.
Imens skrælles kartofler og løg og rives begge på den grove side af rivejernet.
De knuges fri for væske.
Tilsæt æg og krydderier samt havregryn som jeg (eller bare mel).
Bland det hele godt sammen , form
Til små flade frikadeller og steg dem
4-5 minutter på hver side.
Jeg serverede dem Bare med ærter til.
Ingen kommentarer endnu