Indblik i ugen der gik som "enlig" mor til 2 (del 3)

Forventninger til dig som menneske!

Det BUGNER af forventninger til os som mennesker Idag! Vi skal være sunde og træne, se godt ud, være med på den teknologiske bølge, have overskud til det ene og andet og…,

STOP!
Der skal kun være de forventninger som du stiller dig selv!
Det kan hurtigt blive stressende at skulle leve op til alt det alle andre vil have du skal gennemføre og kaste dig ud i.
Jeg har den holdning at jeg skal opnå og foretage mig de ting JEG synes! Ikke andre! Jeg skulle ikke giftes fordi andre syntes, jeg skulle ikke have blev fordi andre syntes og jeg skulle ikke begynde uddannelse fordi andre syntes!

Man når længst med at være ærlig overfor sig selv
Du skal også være realistisk! Stil nogle rimelige krav til dig selv og evt. Nøjes med et enkelt mål ad gangen.

Selv synes jeg måske jeg har lidt for ambitiøse forventninger til mig selv lige pt. Det der uddannelses halløj – puuuuha!
Nogle gange tænker jeg på hva fanden jeg har tænkt på “2 børn, mand, 37 timers arbejde OG skole?” Men ok, hvornårSkulle jeg ellers gøre det hvis jeg skulle gøre det?

Igen; stiller krav til mig selv ! Det ikke andre der har gjort det.

Nogle gange er livet selvfølgelig også lidt sjovere fordi der er nogle krav og forventninger. Og de er der hver dag på den ene eller anden måde.

De er der på arbejdet, uddannelsen, hjemmet, butikker, internet, ALLE VEGNE Er den ene eller anden form for forventning!

Hvad Har du forventninger til dig selv og andre?

20140430-052908.jpg

1

  • Lige det her indlæg lyder som et af mine de aller første tilbage i jan 2013… Inden jeg blev sygemeldt med stress… Spændende blog du har. Dine tanker ligner mine;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indblik i ugen der gik som "enlig" mor til 2 (del 3)