Opskrift; æblejuice med et twist

Opskrift; “mor det er den bedste lasagne nogensinde”

Igår var det ungernes “bestemme dag” og vi var både på Den Blå Planet og en hyggetur i Amagercentret.

IMG_1459.JPG

IMG_1462.JPG

IMG_1466.JPG

Så spillede vi spil og lavede juice

IMG_1476.JPG

Og så ville de gerne have lasagne til aftensmad – hermed gjort 🙂 ❤️

Normalt er jeg tilhænger af at lave mine plader selv men denne gang købte jeg dem – når jeg køber dem er det helst de friske da jeg simpelthen synes det smager bedst.

Til en lille bradepande (normalt har vi til 4 personer i 2 dage da vi serverer salat og brød til):

1,5 pakke friske lasagne plader der skæres til så det passer til formen
2 ds hakkede tomater – jeg bruger altid med hvidløg
1 stor løg
1-2 fed hvidløg
Salt peber
1 dl vand
1 grøntsags bouillon
Hjemmelavet bashamelsovs (hvis du orker – mit råd er at du selv laver det da det smager 1000 gange bedre! Ellers en ostesovs/monaysovs.
(Smør, revet ost, muskat nød, mælk, mel)
1 ds tomatpuré
500 gram hakket oksekød
Revet ost

Svits hakkede løg i en gryde og tilsæt oksekød.
Når kødet er brunet tilsættes tomatpuré og hvidløg samt salt og peber.
Så tilsættes de hakkede tomater og vandet samt bouillon terningen.

Varm ovnen op til 210 grader.

Læg lasagnen sammen.
Lidt bachemelsovs og kød i bunden, så plade kød lidt revet ost og bechamel plader osv osv….. Jeg laver 3 lag og slutter af med 4. Lag plader og monaysovs samt revet ost. BUM!

Det jeg gør er at jeg giver den 25-30 minutter i ovnen gerne nogle timer inden maden så den kan stå og sætte sig, inden maden får den så 15 minutter til.

IMG_1477.JPG
Igår nåede ungerne og jeg at prøve smage lidt for meget inden far kom hjem og dermed kom navnet “mor det er den bedste lasagne nogensinde!”

IMG_1478.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift; æblejuice med et twist