Påskeferie Update # 2

At være alene med børn

Jeg tager VIRKELIG hatten af, for alene forældre! VIRKELIG!! Jeg har denne uge, fornøjelsen af at være alene med ungerne hjemme på ferie, da manden min, arbejder til og med i morgen. Vi har haft nogle rigtig dejlige og hyggelige dage, men man kan jo desværre ikke dele sig i 2 – og det synes børnene, at kræve hele tiden. Ja undskyld mig at jeg ikke kan slå filter til så jeg kan høre din sætning mens søster snakker samtidig OG samtidig hører hele den sætning også! 

Jeg ser denne uge, som en semi forsmag på hvad der venter mig. For om en uges tid, tager manden min, på sin årlige Vandretur (8. År han er afsted).. Nogle år har jeg taget fri hele ugen.. Andre slet ikke. I år har jeg taget 2 fridage SÅ, det bliver 3 dage med aflevering, arbejde 7,5 time, hentning, madlavning, bad, lektier, nathistorie.. Bevares, kender da rutinen MEN er jo ikke vant til at stå med det hele HVER dag en heeeeel uge! 

Ja ja, selvfølgelig klare jeg den! Dog synes jeg bare i år er anderledes.. For ikke nok med, at jeg har børnene og arbejdet… Så har jeg også en opgave der skal skrives .. Og den kan jeg først starte på den uge han er væk, da min problemformulering skal godkendes om tirsdagen. 

Nå, dette var bare lige et ynke indlæg fra en moar der allerede er træt ved tanken om en alenemor-uge MEN som trods alt det, også elsker alenetiden med ungerne

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie Update # 2