Nu skal det virkelig være!

At være der for sine børn…

….det er super vigtigt for både mig og min mand!
Synes det er vigtigt at vores børn vokser op med en følelse af at de har tryghed og at de har haft hvad de skal bruge.
Samtidig synes jeg også det er vigtigt at de ikke vokser op med en idé om at man skal</u> være mere end man har brug for at være og at man må arbejde for tingene – det er nemlig de færreste der får set hele serveret på et sølvfad!

Børn skal have gode forbilleder

Og det synes jeg vores har! Vi arbejder begge, der er træning og friluftslivs samt uddannelse. Vores børn har muligheden for at komme langt i livet. Vi bruger meget tid på at fortælles vores børn; i en tidlig alder; om alt det livet kan byde… Om de muligheder der er inden for uddannelse og hvad man har mulighed for at opleve. Samtid lærer vi dem også om de mindre gode ting.

Hvad er et godt forbillede?

Personligt synes jeg at et godt forbillede er en der enten har opnået eller er igang med at forsøge opnå noget på den ene eller anden måde. En der har styr på sit liv, en der hviler i sig selv og en der spreder god energi.
For mig er et godt forbillede ikke en med en masse penge, men en der formår at få sit liv til at køre rundt på en sund og fornuftig måde. En der er åben for alle mennesker og ikke ser ned på andre. Det er et godt forbillede!

Hvad kan vi byde vores børn?

1) så synes jeg at vi kan byde vores børn dét at dr kan lære at de er gode præcis som de er!! For det er de!! De skal lære at være glade for sig selv og det de kan byde!
2) vi vil lære vores børn at det at være sund og stærk er en vigtig egenskab! Ikke kun i via træning og sund kost – men også sund og stærk i det indre!

Vi kan byde vores børn en struktureret hverdag – om det er godt eller skidt, tja det ved jeg sgu ikke- men personligt synes jeg at det giver en form for tryghed at vide nogenlunde hvordan en dag forløber sig.

At være en god forældre

Jeg synes at en god forældre er den der føler at de er det og føler at de giver det de har og gør hvad de kan for at være der og opfostre sine børn på den bedst tænkelige måde.
En god forældre er sen der lære børnene hvordan livet er, at man ikke hele tiden kan blive set og hørt på og hørt og set på og… Men at det kan være og er sundt at kede sig af og til. Og ja gu fanden har se kære små svært ved at forstå den sætning “det er sundt at kede sig” men sådan er det nu en gang! Thats life!
Det er i kedsomhedens timer at de lærer at bruge deres fantasi og lærer at være kreative!

At være en god forældre handler jo i bund og grund om anderkendelse! Og at være der for børnene når de har brug for det, at bakke dem op om en bestemt situation også selvom man måske ikke er 100% enig i valget. Det nytter jo ikke noget at skælde ud, men derimod handler det om at forsøge at forstå og så prøve at forklare hvordan man som forældre opfatter det og komme med forslag til fx alternativer eller om ik andet så genoverveje situationen. Lad vær med altid at være stopklodsen for dit barn! Det handler om forståelse!

Vigtige ord
Det man skal huske er at man faktisk er det vigtigste for barnet!! At de, selvom de ikke altid vil indrømme det, har brug for dig/ jer som forældre langt det meste af deres liv!
Det kan være en vild hård udfordrende rejse at være der for sine børn hele tiden – men ikke desto mindre er det en af de vigtigste roller som forældre “at være der for dine børn!”

20140504-190148.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal det virkelig være!