Uglerne fra Næstved

Er det ok at holde ferie uden sine børn?

Ja, gu er det så! Det skal man slet ikke have dårlig samvittighed over så længe det gøres med måde og så længe man lader børnene blive passet hos folk de er trygge og glade ved!

Hvor tit?
Jeg siger ikke at det skal være tit, eller for meget af en ferie, for dét er jeg heller ikke tilhænger af! Men, mor kg far skal også pleje hinanden som andet end forældre! Glemmer man det- så er forholdet ikke så spændende!

Men fx en påskeferie på 10 dage – der synes jeg det er ok at få dem passet 1 eller 2 dage!
Alle har brug for et afbræk fra den hektiske hverdag – og er ked af at sige det, men 10 dage hjemme alle 4 kan altså lige så vel være et no go! Og tror det er sundt for alle parter at der sker noget andet!

Ungerne sendte vi til farmor 2 dage og de har jo NYDT det! Der har været tur på stranden, altanhygge med banankage og de har været med til at gøre klar til påskefrokost.

Man nyder børnene mere når man har savnet dem
Da vi igår kørte hjem fra påskefrokost med ungerne og de satte sig ind på værelset og tegnede og så tegnefilm var vi enige; dét er en fantastisk følelse at hører dem sidde derinde og lege! Det giver livsglæde!


Ferier er vores alles frirum

MEN; der er ikke meget frirum når man alligevel vågner tidligt, skal være med til at aktivere og konstant give ungerne et eller andet!

Derfor synes jeg kun det er fair at mor og far også får fri! Så vi kan koble af og samle overskud!

På den måde får ungerne gladere forældre med en lidt større portion overskud… Om ik andet, så for et par dage…

Biograf og restaurant besøg

Selvfølgelig kan man få kærestetid ved fx at smutte i biffen MEN, dét er altså ikke tæt på at være det samme som at komme væk og koble af bare 1 døgn! Det giver noget andet til dig selv som voksen!
Det er røv hårdt at være på nærmest 24/7 så hvorfor skulle mor og far ikke fortjene lidt ro i hovedet?!

Min pointe med dette indlæg er egentlig bare at sige at man ikke skal have dårlig samvittighed eller opfatte det som noget gemt forkert at du eller andre får passet børn fra tid til anden-

Synes kun det er det rigtige at gøre for både din egen, din kæreste/ægtefælle OG børnenes skyld!

20140418-070151.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uglerne fra Næstved