Opskrift på hindbærsnitter
Har ALDRIG lavet hindbærsnitter før og jeg er bestemt ikke fan af mørdej på nogensomhelst måde MEN denne opskrift er bare for lækker! Eller, resultatet er lækkert! Mums de var gode!! Som i virkelig gode!
- 300 gram frosne hindbær
- 75 gram rørsukker
- Lidt citronsaft
- 1 vaniljestang til at koge med
- 1 glas vand
Lad det hele koge til det er tykt og lad stå på køl – gerne til dagen efter.
Mørdej:
- 75 g flormelis
- 150 g smør – blødt
- 250 g hvedemel
- 1 æg
- Evt lidt vanilje
Ælt det hele sammen – ikke for meget. Lad køle ca 20 minutter inden den rulles ud. Smør syltetøj på bunden og læg toppen oven på.
Ca 15 minutter i ovnen ved 200 grader. Eller til de er gyldne.
Lad køle helt og hæld den ønskede glasur over. Her lyserød glasur og frysetørret hindbær.
Jeg skar kanterne af da den var størknet (og spiste mums!) og skar så skriverne lidt skrå.
Det fik HELT galt for mig – men trøstede mig med at der skulle glasur på. Den nederste del blev vild fin men da jeg skulle putte overdelen på knækkede den, så måtte ty til mine håndværker færdigheder (host host).
Ingen kommentarer endnu