Den dejligste bryllupsdag 

Dejlig sommermad / aftensmad og dessert 

Vil dele dagens opskrift med jer – simpel men lækker!

Til aftensmad stod den på: Kylling lavet på grillen, små stegte kartofler, tomatsovs, gnavegrønt og bruschetta og til dessert, dejlige pandekager med friske hindbær.

Kyllingeretten

  • Her er der brugt hele store Kyllingelår der blev skåret fra hinden (over og underlår)
  • Paprika/salt/peber 
  • 1 Ds øko hakkede tomater
  • 6 små friske tomater
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt gedeost (eller hvad man foretrækker)
  •  1 håndfuld frisk spinat
  • Lidt god øko rapsolie
  • 1 baguette 
  • Grønt efter smag 
  • Evt kartofler der laves hele i ovnen (30-40 minutter ved høj varme og en masse krydderier) 

Kyllingen blev marineret med lidt olie, paprika, flagesalt og peber og stegt ca 30 minutter på grillen.

Tomatsovsen er nem nem: 1 ds hakkede tomater der varmes på en pande med ønskede krydderier (her er brugt oregano, timian, peber, hvidløg)

Bruchetta: skære baguettet midt over, smør med lidt raps eller olivenolie (kun en smule), læg spinat på samt en smule ost (havde en rest havati ost) og giv ca 8 minutter ved 200 grader. I mens svitses friske tomater i skiver på en pande med lidt olie og hvidløg i skiver. Lægges på brødet når det kommer ud af ovnen og der drysses lidt ost hen over, her lidt gedeost der er smuldret. (Pyntet med lidt oregano og salt). 

  
Pandekager

  • 3 æg
  • 4 dk øko letmælk 
  • 1 håndfuld havregryn
  • 1,5 spsk hvedemel 
  • 1 spsk smeltet smør

Bland det hele og lad trække i køleskabet 1 times tid. Dejen er meget tynd hvilket giver dejlige tynde pandekager. Steg dem et par minutter på hver side ved medium varme. 

Server med lidt flormelis og friske bær

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste bryllupsdag