Juleaften 2015

Nytår 2015/16

Om 2 dage siger vi farvel til 2015 og træder ind i 2016. Jeg elsker nytårsaften og elsker at tænke tilbage på de dejlige ting året har bragt med sig.

Vi har været ude og rejse 2 gange.. Tyrkiet i 2 uger og en weekend tur i London samt smuttur til Jylland og Sverige . Vi har haft en fantastisk sommer med ungerne her ved Amager Strand og vi har bygget en hverdag op på Amager.. Det har været et godt år for Kenneys firma og jeg blev færdig med akademiuddannelsen. Skat blev opereret i knæet, jeg mistede min mormor og vi klarede os ud Af den modstand vi var oppe mod. Et travlt men godt år siger vi farvel til.

2016 bliver året hvor Manjamusen skal starte i 3. Klasse og lillesøster starter i børnehaveklasse.. Der er planlagt 3 storbysture og en masse hyggelige stunder skal bane sig vej i det nye år.

Jeg er klar til et brag af en hyggelig nytårsfest herhjemme på torsdag hvor vi får  dejlige mennesker til en hyggelig aften.. Ungerne er også edder-spændte ☺️😜

  
Her er lidt fra året der gik: 

   
    
    
    
 
Glæder mig meget til endnu et år med min dejlige lille familie ❤️❤️❤️❤️

1

  • Nana

    Jeg siger også tak for et dejligt 2015 og glæder mig meget til at tilbringe året 2016 med jer 😀
    Og glæder mig VIRKELIG meget til at fejre nytår sammen med jer! ❤️ Sidst var i 2010 – tænk en gang at tiden flyver afsted hihi 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften 2015