Ugens madplan 

Opskrift // kyllingesalat og laksetartar

Her er opskrifter på det vi har spist Idag:

Frokost: meget nem kyllingesalat på ristet rugbrød til 2 personer

  • 3 stykker grillet kylling (fra dagen før)
  • 1 agurk
  • 3 radiser
  • 2 skiver rugbrød der ristes 
  • Citronsaft 
  • Lidt peber 

Agurkerne rives med et ostehøvl og vendes med finthakket radiser og citronsaft og smages til med peber. Rist brødet i en rister og lad det trække 5 minutter inden “agurkesalaten” lægges på sammen med kylling i strimler (ellers bliver det ikke så sprødt) 

  
Laksetartar til aftensmad 2 personer (ungerne fik tunsalat)

  • 225 gram frisk laksefilet (skal ligge i fryseren 24 timer) – tages ud et par timer inden til optøning i køleskabet 
  • 150 gram røget laks 
  • En masse dild, purløg og radise
  • Lidt rapsolie
  • 1 tsk sennep (stærk) (brug evt 2
  • Lidt salat og peber og
  • Godt med citronsaft 
  • 2 skiver rugbrød der ristes 
  • 1 stor tomat 

Laksen hakkes meget fint, hak gerne den frosne laks mens den stadig er meget lidt frossen (det er meget nemmere). Røres med sennep, krydderurter, radiser og godt med citron og smages til med salt og peber.

Pynt med tomater i tern- her er den formet i en serveringsring.. Pænt anrettet mad smager bare bedre! Serveret med ristet rugbrød 

   
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens madplan